LUXURIOUS LASHES

 

Anki är certifierad hos Luxury Lashes i Stockholm.
Hon erbjuder volymfransar med alternativen:

– Tjocklek – 0.03, 0.05, 0.06 samt 0.07mm
– Längder från 7-15mm
– Curl i C/D & L

Tips och råd inför en fransförlängning!
– Ingen mascara eller makeup applicerad på varken fransar eller runt ögonen.
– Undvik fransböjare, permanent fransböjning samt fransfärg.
– Inga feta krämer eller oljebaserade produkter på fransarna innan en fransförlängning.
– Detta påverkar limmets fästförmåga.
– Tvätta gärna igenom dina fransar med en oljefri rengöring då kan tiden vid behandlingen bättre användas till en väl fylld fransförlängning.
– Om du har något virus i kroppen eller har irriterade ögon, avråder jag dig att göra en fransförlängning. Avvakta då någon vecka tills det har läkt ut!

Eventuella risker med fransförlängning:
En allergisk reaktion kan uppstå på grund av att limmet innehåller akrylater. Det är ca 5% av dem som gör en fransförlängning som kan drabbas av en sådan.

Symtomen är svullna ögonlock samt klåda vid fransfästet och själva ögat. Vid en eventuell reaktion ska du kontakta din fransstylist som hjälper dig att avlägsna dina syntetfransar.

Röda ögon efter en franssättning är inte helt ovanligt, dock är det oftast övergående inom 2 dagar. Detta är ofarligt, men om det inte upphör eller att det uppstår klåda eller liknande bör du snarast kontakta din fransstylist.

Om man är allergisk eller överkänslig mot hudvårdsprodukter, makeup etc. rekommenderas inte fransförlängning

Garanti för fransförlängning!
Jag lämnar 5 dagars garanti. Det innebär att du som kund erbjuds gratis påfyllning om fransarna inte sitter kvar som de bör. Förutsättningar för att garantin ska gälla:

  • Du har ej använt mascara på syntetfransarna
  • Du har ej använt fransböjare
  • Du har följt skötselråden

 

Skötselråd efter en fransförlängning:
Tvätta ej fransarna och undvik bastubad/ånga under de första 24 timmarna efter en franssättning. Limmets härdningsförmåga kan annars påverkas vilket gör att fransarna kan lossna.

Tvätta fransarna med ljummet vatten med rengöringsmedel som är avsedda för fransförlängning (oljefria produkter) och borste. Om du använder ett skumbaserat rengöringsmedel för fransförlängning masserar du upp skummet i handflatan. Slut ögonen och pressa borsten försiktigt mot fransarna, ej intill fransraden. Skölj med ljummet vatten. Du kan med fördel låta fransarna lufttorka alternativt kan du ta en bit papper och suga upp vattnet med. Gnugga aldrig fransarna med en frottéhandduk. Lösfransarnas limknippe kan fastna i frottén och lossna. Det är av stor vikt att du tvättar dina fransar några gånger i veckan, då du eljest riskerar att få infektion i och omkring ögat.

Rester av smink kan lösa upp bindningen mellan din egen frans och syntetfransen, vilket förkortar hållbarheten. Undvik all form av makeup samt dag/nattkrämer som är oljebaserade. Oljan kan lösa upp limmet. Mascara ska endast användas på underfransarna, aldrig på syntetfransarna.

Undvik att sova på magen eller gnugga händerna mot fransarna. Om du märker att du lättare tappar fransknippen från ena ögat är det förmodligen din ”sovsida”! Det finns ”sovögonbindlar” i 3D format, vilket gör att dina fransar skyddas på ett bra sätt under natten. Dessa ögonbindlar är även perfekta att ta med på flygresor etc.

Använd mascaraborsten som du får med dig då du tycker att det behövs (om fransarna ser spretiga eller ihopklumpade ut). Borsta alltid ovanifrån samt när fransarna är torra.

Mediciner, stress, dålig sömn, hormoner, graviditet och sorg kan påverka dina egna fransar negativt.

Ta inte bort syntetfransarna själv, boka tid hos din fransstylist.

Om du trivs och är nöjd med din fransförlängning rekommenderas ett återbesök efter 3-4 veckor. De egna fransarna tappar man med jämna mellanrum och nya växer ut. Därmed ramlar även syntetfransarna av med den naturliga fransen.

Ladda ner dina skötselråd här: Skötselråd fransar

 

PRISER

Nytt set fransar 1795 kr ca 180 min
Påfyllning stor 1295 kr ca140 min
Påfyllning mellan 895 kr ca 100 min
Påfyllning liten 750 kr  ca 80 min
Borttagning fransar 395 kr ca30 min

 

 

Inspirationsbilder på Facebook & Instagram.

 

 

 

www.bozza.se