SPRAYTAN

 

Helena är certifierad för GET AIR TAN – SPRAYTAN efter noggrant utförda  produkttester.

Alla som testat spraytan ngn gång har säkert inte alltid blivit helt nöjda. Endel har erfarenheter av att ha blivit orange till färgen  medans andra fått utslag och klåda. Alla vill ju vara bruna och fräscha så när man blivit besviken på spraytan så går man vidare till  ”brun utan sol” produkter. Dessvärre med fläckigt resultat, klåda OCH värst av allt den fruktansvärt besvärliga lukten som inte går att dölja ens med den starkaste parfymen.

GET AIR TAN luktar gott, vanilj för att vara mer exakt och du kan inte bli orange av färgen. Formulan innehåller inga giftiga parabener och den nöts successivt av så att inga fläckar uppstår.

GET AIR TAN är så bra så den finns även nu framtagen till försäljning för hemmabruk efter kundernas önskemål. Mkt enkel att använda och fixar brännan på några få minuter i ansikte/ dekolletage/armar/ben inför den stora festen. Refilfärger säljs på  Bozza.
Gratis demonstration innan köp.

 

 

Varför spraytan:
Genom att välja att solduscha istället för att sola ute så har du skyddat huden mot  strålningsskador, minskat risken för hudcancer, ingen UV strålning som tränger ner i huden och gör huden oelastisk och rynkig.

Visste du att genom att sola solarium mer än tio gånger per år ökar du risken för hudcancer och tyvärr så ökar fortfarande hudcancer pga av solning.


Fördelar med spraytan:
-Solduscha hela kroppen med naturlig formula

-Du utsätter inte din hy för skadlig UV-strålning

-Få snabbare och jämnare färg, även där du har svårt att bli solbrun

-Bli snabbare brun för speciella tillfällen

-Du bränner dig inte

-Ljusa personer kan förbättra sin solbränna

-Strand ”Look” året om

-Du blir inte orange utan gyllenbrun

-Underbar doft av vanilj

Kan alla genomföra en behandling:
Även om det inte finns några ingredienser i produkten som förorsakar några negativa reaktioner så rekommenderar vi gravida kvinnor och personer med svåra fall av astma/allergi eller diabetes att rådgöra med läkare först. Diabetiker bör vara försiktiga eftersom DHA är en typ av sockerlösning.

Vad innehåller formulan:
Den unika formulan i solduschen är gjord på 7 naturliga frukt och växtextrakt, vitaminer samt eteriska oljor och ger fukt och en mjuk hy samt har oxå en aromaterapeutisk verkan.

-Ginseng – Naturligt uppiggande

-Grönt Thé – Sammandragande och utdrivande

-Gurka – Lugnánde och cellåterbyggande

-Yling Ylang – Pulshöjande

-Lavendel och Sandelträ – Helande

-Rosmarin – Stimulerande

-Vanilj – Naturligt pigmenterande

-Jojoba olja och Aloe Vera – Mjukgörande

-Vitamin A och E – Uppbyggande

Färgen får du med hjälp ett naturligt socker och DHA som utvinns genom jäsning av sockerbetor. Dihydroxyacetone (DHA) som i USA godkänts av FDA (U.S. Food and Drug Administration), läs mer: http://www.fda.gov/Cosmetics/default.htm

DHA skadar ej huden eftersom den endast påverkar yttersta hudlagret.

Före din behandling:
Ett dygn innan!
Du måste vara ren och fräsch inför en spraytan. Förbered dig innan dusch med att torrborsta/scrubba/peela din hud för att avlägsna så många döda celler som möjligt. Samt raka/vaxa/epilera  och fila hälar 24 timmar före behandlingen för att minska risken för hudirritation.

Lägg inte på ngn makeup/hudlotion/parfym el deodorant, du skall komma helt naturell. (Parfym och deo kan missfärga och göra sprayen grönaktig.) Hudlotion och make up gör att färgen sitter sämre.

Behandlingen:
Se till att ha ätit ordentligt innan du spraytan behandlar dig. Socker dimman kan göra att blodtrycket faller om du har lågt med energi i dig och risken finns att man då blir yr och i värsta fall svimmar. (Då blir det fläckar.)

Kom till behandlingen i gärna mörka, löst sittande kläder. Du väljer själv om du vill sprayas naken/iförd underkläder.  Har du sprayats utan BH rekommenderar jag INTE att man sätter på den efteråt förrän man duschat bort överflödes färgen.

Konsultera med din spraytan stylist om vilken nyans av ”Get Air Tan” du önskar. Original lämpar sig väl till de absolut ljusaste hudtyperna och för dem som vill ha en diskret toning. Mixen är den populäraste färgen och ger en äkta ”summer glow”. Dark är för de riktigt vågade el de som har en naturligt mörk hudton. För athleter inför tävling finns även en Extra Dark färg.

Innan själva sprayningen tar vid så smörjer vi lätt extra torra partier med en hudlotion anpassad till färgen, hälar/sidan på foten/knän/armbågar och fingrarna. Vet du med dig att du har fler torrfläckar/eksem så smörjer vi även där.

Behandlingen tar ca 15 minuter och färgen appliceras i 2 grundlager. Avslutar med ett 3:e contouring lager där jag markerar midja/utsida lår/dekolletage och kindben.

Efter ca 2-3 minuter kan du ta på dig kläderna igen.

Efter behandlingen:
Du bör inte duscha på 6-10 timmar efter behandlingen el utsätta dig för fysiska övningar så du svettas. Det tar 10 timmar för färgen innan full effekt uppnås. Under tiden du väntar så mörknar färgen betydligt men det finns inget skäl till oro. Det är bara färgen som lägger sig, överflödet duschas bort och kvar blir alltid en medelhavsbrun färg. Det går bra att spraya sig på kvällen och gå och sova för att duscha sig på morgonen. Räkna dock med att lakanen måste tvättas. Man bör dock undvika känsliga material tills man duschat så som nylon/silke, de kan missfärgas. OM du svettas på natten kan färgen ”rinna ihop” litegrann men i regel jämnar det ut sig med dusch. Vet du med dig att du svettas mkt på natten så rekommenderas att man sprayar sig på dagen.

Hur länge varar behanlingen:
För att underhålla solbrännan och få den att vara så länge som möjligt bör man regelbundet använda hudlotion. Finns en specifik återfuktande hudlotion anpassad för ”Get Air Tan” att köpa på Bozza.

En bra grundfärgning varar i snitt 4-7 dagar då färgen bara ligger på det yttersta hudlagret och vi byter hudceller varje dag. Men bygger du upp pigmenten och återfuktar din hud med bra produkter fördröjer du att cellerna byts ut och färgen kan stanna kvar i hela 2 veckor. Vissa fall även 3. Ju oftare du badar/duschar ju mer celler/färg lossnar. Färgen lossnar inte fläckvis utan mattas av succesivt på ett mkt snyggt vis.

”Get Air Tan” kan med fördel användas på sommaren för att ”boosta” dina egna pigment och man brukar bränna sig mindre sommartid. Dock är ”Get Air Tan” inget skydd mot solens UV-strålar.

Ladda ner dina skötselråd här: Skötselråd SPRAYTAN


Get Air Tan hemmabruk:

Get Air Tan har en  soldusch-maskin för hemmabruk  där 2st 55ml flaskor färg medföljer.
Räcker för upp till ca 4 helkropp eller 20-25 ”spot”. De flesta som sprayar sig hemma gör det på ansikte/händer och armar/dekolletage då färgen nöts fortare där. Refil färg kan köpas på Bozza.

Priser:
Spraytanfärg på flaska med sminkborste (handväskemodell) – 595kr
Försäljning av spraytan hemmakit – 1600kr (ingår gratis demo)
Testa hemmakit ansikte/dekolletage/underarm och hand – 100kr
Testa hemmakit lår/vader och fötter – 175kr
Helkropp spraytan – 400kr
Halvkropp spraytan – 250kr
Fuktlotion – 250kr

Drop-in i mån av tid, annars gäller tidsbokning. (Hittar du ingen tid, skicka iväg ett medd på våran FB)

Frågor & funderingar, maila: info@bozza.se

 

 

Se mer bilder på förstasidans instagramflöde, bozza.se

www.bozza.se