VAKANTA PLATSER

Bozza Workshop AB har plats för ett tiotal aktiva företagare och vi har några platser kvar att fylla. Då vi vill ha ett brett utbud är det tyvärr inte alla som kan jobba här även om man är grym i sin kategori.

Bozza bedrivs som ett kollektiv vilket innebär att vi har extremt bra platsavtal med låga kostnader där allt ingår för att säkerställa en trygg arbetsplats med goda inkomster där vi jobbar tillsammans. Hyran är 4000kr + moms och då ingår bokningssystem samt klarna fakturering och en bilplats med motorvärmare och gratis kundparkering. Alla har egen nyckel och bestämmer sina egna jobbtider.
Var och en inreder sin egen plats efter sin egen stil och personlighet varpå vi blir en härlig och kreativ mix. Alla får ta plats i våran produktbutik och vi ser positivt på att man har flera utbildningar/tjänster att erbjuda i sitt företag.

Just nu vill vi ha fatt i frisörer och gärna en barberare. Samt en till vardera på naglar/fransar & tatuering. Önskvärt vore också att finna någon utbildad för massage, fotvård, piercing, laser och hårborttagning. Men vi är öppen för förslag om du besitter andra skills som makeup och smink, tandblekning el fillers och botox. Alternativt så besitter du ngn yrkesskicklighet/talang vi ännu inte vet att vi behöver el att just du finns!

Att bära bozza stämpeln innebär högsta kvaliteét i en god gemenskap där vi lyfter varandra. Vi har råd att garantera våra kunder 100%.

Maila oss på info@bozza.se el ring på 0920-10049 för vidare fundering och boka en tid för att få träffa oss, se dig omkring och förhoppningsvis bli en i  familjen.

Bozza Workshop AB ser också värdet i goda samarbeten mellan kollegor. Tveka inte att höra av dig om vi kan tillföra varandra något!  

OBS!!! Tips belönas generöst! Vet du vem som skulle passa in hos oss? Tveka inte att höra av dig, tips som leder till att vi blir fler erhåller ett värdekort på 3000kr att bruka på Bozza Workshop! 

 

 

www.bozza.se