PRESENTBUTIK

Vårat butik sortiment är av blandad kompott men vi säljer bara produkter vi själv testat och fortsätter använda. Butiken är likt lokalen under ständig utveckling, vilket innebär att sortimentet kan variera med tiden. Nedan kommer ett axplock av vårat butikssortiment:

 

NANOLASH – FRANSSERUM
Det populäraste ögonfransserumet på marknaden är Nanolash. Det har visat sig vara det mest effektiva av alla ögonfransserum som finns tillgängliga i Europa just nu.

Appliceringen är lätt och angenäm. Allt du behöver göra är att dra linjen på ögonfranslinjen med hjälp av en liten pensel.

Ögonfransserumet verkar i ögonsäckarna och skapar en skyddande barriär. De första reslutatet kan ses efter bara 15 dagar av systematisk användning. För att se den fulla potentialen av Nanolash, rekommenderas det att den används i två hela mån applicerings pensel.

Nanolash innehåller en blanding av näringsrika ingredienser så som mango, papaya och orange blommors eteriska oljor. Orsakar inte irriterande ögon och är helt utan biverkningar.

 

WARPAINT – TANDBLEKNING
Warpaint är ett 100% naturligt pulver för tandblekning. Pulvret bleker missfärgningar skonsamt och stärker tänder och tandköttet. Bentonitleran i Warpaint innehåller mängder av mineraler som är viktiga för tändernas välmående, så som kalcium och kalium. Aktivkolen, som har framställts av kokosnötens skal, rengör effektivt och polerar tänderna utan att skada emaljen. Ekologiskt apelsinskal, pepparmynta och citronmyrten hämmar infektioner och ger dig en fräsch andedräkt!

 

SKULL LIP BALM – LYPSYL
När funktion & design synkroniseras! Varje lypsyl ärsignerat med ett Hamlet citat, ”Be all my sins remembered”. Skull balm är ett ekologiskt lypsyl av högsta kvalitet. Vårdar och skyddar dina läppar samt tillför antioxidanter. Finns i smakerna mint/passionsfrukt el neutral. Ingridienser: Cocos, sötmandel olja, bivax, canola olja, glycerin soja olja, rosmarin, löv extrakt, honung & vitamin E.

 

SKULL SOAP – TVÅL
Dessa tvålar är ekologiska och framförallt sååå coola!

Den svarta kol tvålen är djuprengörande. Hjälper till med utrensning av gifter från huden samt eliminerar pormaskar utan att torka ut huden.

Den ofärgade glycerin tvålen är återfuktande och mycket effektiv för alla hudtyper. Speciellt bra för dem med hudproblem som eksem och psoriasis. Glycerin tvålen är mild och irriterar ej huden.

 

LASH 4 LASH – FRANSPRODUKTER
Fransshampo i dofter av vanilj/kokos/äpple/tuttifrutti och melon. För den dagliga hygienen av din fransförlängning. Även ypperlig för sminkborttagning och ansiktstvätt!

Vi kompletterar även med sovmasker i 3D, rengöringspenslar och dagkräm som ej påverkar din fransförlängning.

SPRAYTAN KIT – HEMMABRUK
Kittet innehåller:
1st Airbrush med tillhörande kompressor, slang och adapter.
1st Rengöringsflaska & 2st soldusch formula 55ml/styck.
1st rese necessär samt 1st fuktlotion anpassad för färgen.

Kompletterande ”Brush Tan” om man hellre borstar på färgen, refill färg säljs på Bozza.

 

AVOJUICE – LOTION
Underbara & väldoftande lotions som vårdar och återfuktar både händer & kropp. Baserad på avocadoolja som snabbt tränger in i huden och gör den mjuk och smidig. Finns i dofterna cocos, melon, cranberry, mango och viol.

 

NAGELOLJA
Köp din nagelolja på Bozza och komplettera med en snyggt designad nagelflaska så du med fördel ställer fram flaskan som bordsprydnad och inte glömmer bort att olja in dina naglar och nagelband.

Tea Tree oljan har många användningsområden och är antiseptisk. Reparerar spruckna nagelband, spruckna naglar, håller nagelplattan i rätt kondition, är effektiv mot svamp samt lindrar eksem och psoriasis. Flaskan med pipett är hygienisk och underlättar inoljningen.

 

PIERCINGSMYCKEN
Vi försöker hålla ett brett urval av piercingsmycken och sortimentet byts ständigt ut. Bläddra igenom våran katalog och säg till om du vill att vi tar hem något speciellt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.bozza.se