HEALING

Att bli hel som människa och att harmonisera kropp och själ är ett medvetet val. Det börjar med dig själv för när du är i harmoni med din kropp och själ så kommer du att uppleva ett fantastiskt skifte och livet blir enklare att acceptera i både fram- och motgångar. Du kommer att se att vi alla kämpar med de verktyg vi har att tillgå. Jag vill hjälpa dig att öppna upp för din egen helande kraft och ge dig verktyg.

 

Marika har lång erfarenhet och bred kunskap inom sjukvård och människor i olika situationer. Hennes öppna sinne gör att hon intuitivt vet vad just den enskilde behöver.

Utbildad i Reiki 1 Healing Massage på Axelssons Gymnastiska Institut och Raindrop Technique på Göteborgs Massageskola.

 

 

INFÖR DIN BEHANDLING:
Har du några allergier?
Är du gravid?
Äter du några läkemedel och i såfall vilka?
Har du någon sjukdom, kronisk eller akut?
Rådgör alltid med din läkare om du är osäker!

 

HEALING MASSAGE

Massagen är utformad för att hjälpa kroppen att läka vid stress. Den innehåller bindvävsmassage, muskelmassage och avslutas med energihealing i energifältet men även med lättare tryck.

Denna massage kan anpassas om man av någon anledning pga sjukdom eller läkemedel inte kan ta emot bindvävs eller muskelmassage. Vissa tillstånd behandlas endast med energihealing på energifältet.

Bindvävsmassage, muskelmassage och energihealing kan ges som helkroppsmassage eller om du önskar endast ryggen. Massagen ges på ryggen, sätesmusklerna (endast muskel utan olja på kläderna), benen, fötter och armarna.

Vilka kan behandlas med full Healing massage:
– De som har muskelspänningar utan eller med smärta.
– De som har ryggsmärtor och/eller nacksmärtor pga muskelspänningar.
– De som känner sig stressade.

Tillstånd som lämpar sig för Energihealing ist för massage:
– Om du har inflammationer (akuta eller äldre kroniska) i musklerna, huden eller inre organ.
– Om du har svullnader, sår, bråck etc.
– Om du har feber, infektioner (virus-, bakterie- eller svampinfektioner).
– Om du har blodpropp eller inflammationer i blodkärl.
– Om du har någon smittsam hudåkomma.
– Om du har benbrott eller luxation i någon led.
-Om du är försvagad eller svårt sjuk.

Tillstånd som ej är tillåtna att behandla med Healing massage:
– Diabetes
– Cancer
– Elakartade svulster
– Smittsamma samhällsfarliga sjukdomar
– Barn under 8 år
– Epilepsi
– Gravida som är sjuka

RAINDROP MASSAGE

En massageteknik som ges i kombination med eteriska oljor och lätta fjäderstrykningar samt lätt massage. Detta utförande kan variera och anpassas efter ditt behov. Samtliga eteriska oljor har olika egenskaper som hjälper kroppen till läkning. Jag späder mina eteriska oljor med en neutral vegetabilisk olja eftersom de eteriska oljorna kan upplevas starka på huden och annars ge hudreaktioner. De eteriska oljorna ger en härlig arom som även den är välgörande.

Regndropsmassage går till på det sättet att du först får behandling på fötterna där jag balanserar med en balansolja under fötterna. Efteråt stryker jag sju andra oljor och mellan varje olja gör jag vitaflex på fotsulans innerkant. Efter fötterna fått behandling är det dags för ryggen.

På ryggen droppas nio eteriska oljor längs med ryggraden och jag ger fjäderstrykningar mellan varje olja. Jag ger även en lättare massage längs med ryggraden mellan de olika oljorna.

Efter ryggbehandlingen är klar lägger jag en varm fuktig handduk på din rygg. Detta för att de eteriska oljorna ska lättare gå in i porerna och in i kroppen via ryggraden för att hjälpa till med läkning inifrån.

 

ETERISKA OLJOR

Oljorna är utvalda för att de i synergi med varandra och rätt applicerade kan döda virus och bakterier, dämpa inflammation, stärka immunsystemet, lindra besvär i luftvägarna, slappna av spända muskler, minska besvär i matsmältningssystemet, lindra ledbesvär, balansera energier, öka livsglädjen, återställa lugn och förmågan att koncentrera sig.

 

Valor – Energibalanserande blandning (Kiropraktor i en flaska)
Valor är en blandning från gran, rosenträ, blå renfana och frankincense i en bas av mandelolja. Det är den viktigaste oljan eftersom den hjälper till att balansera de elektriska energierna i kroppen. Mentalt ger den styrka, mod, självförtroende och självkänsla.

Denna olja smorde de romerska soldaterna in sig med innan de gick ut i strid.

Oregano
Stärker immunförsvaret och attackerar bakterier/virus. Antiinflammatorisk och antimikrobisk. Antiseptisk för andningssystemet. Hjälper till att balansera matsmältningen och att stärka kroppens vitala centrum.

Timjan
Stödjer immunförsvaret genom ämnen som attackerar alla former av infektioner samt främmande virus, bakterier och svamp. Hjälper oss att komma över trötthet och fysisk svaghet efter ohälsa.

Basilika
Har antispastiska egenskaper vilket får muskler att slappna av. Stimulerar nervsystemet och binjurebarken. Hjälper mot mental trötthet och vid migrän.

Cypress
Antibakteriell, infektionsdämpande, antimikrobiska och urindrivande egenskaper. Verkar avsvällande för blod- och lymfsystemen. Hjälper cirkulationen vilket gör att det är en bra olja att använda vid ödem, svullna kroppsdelar, åderbråck och celluliter. Hjälper även vid kramper och spasmer.

Vintergröna
Tar bort obehag som har samband med inflammation i skelett, muskler och leder. Renar lymfsystemet. Ökar blodcirkulationen i kapillärerna. Effekten är cortisonliknande vilket innebär att den kan användas vid astrit, tendinit, fibromyalgi och reumatism.

Mejram
Används för att slappna av spastiska muskler och lugna nerverna. Kramplösande, smärtlindrande och dämpar värk. Används mot migrän och balansera andningssystemet.

Pepparmynta
Lugnar och stärker immunsystemet. Inflammationsdämpande och väldigt effektiv när det handlar om andningssystemet. Sänker kroppstemperaturen vid feber och när det är varmt ute. Uppiggande, bra för matsmältningen samt mot muskel- och huvudvärk. Synergistisk, harmoniserande och förstärker effekten på andra oljors egenskaper.

Aroma Siez
Är en blandning av oljorna basilika, mejram, lavendel, pepparmynta och cypress. Den bästa oljan vid fibromyalgi och fibromassage.

 

Marika tillverkar alla oljorna själv och finns att köpa i butiken på Bozza.

PRISER:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.bozza.se